Image from Google Jackets

Evaluacion bioquimica y organoleptica de diferentes variedades de cebolla / Maira Zoila Peguero M., María Eugenia Carrasco, Noris M. Mejía P.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Spanish Series: Tesis y disertaciones académicas (Universidad Autónoma de Santo Domingo)Publisher: Santo Domingo : UASD, 1980Content type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
Dissertation note: Tesis para optar por el título de: Lic. en Química
List(s) this item appears in: Cebolla
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Tesis Tesis Biblioteca UASD - Sede Central Procesos Técnicos Tesis y Trabajos de Grado Ej.1 Préstamo Interno

Tesis provisional para revisión

Tesis para optar por el título de: Lic. en Química

There are no comments on this title.

to post a comment.
New Page 3

© Copyright 2021. Todos los derechos reservados. Universidad Autónoma de Santo Domingo.

Powered by Koha